ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Στην Nissan Alpha AutoTeam έχουμε θέσει σε προτεραιότητα την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας.

Με την δημιουργία διαδικασιών και την λήψη κατάλληλων μέτρων προφύλαξης διατηρούμε το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Με καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση των χώρων έκθεσης και του συνεργείου, διατηρώντας τις ανάλογες αποστάσεις και παρέχοντας εξοπλισμό ατομικής υγιεινής, δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να μας επισκεφθούν σε ένα περιβάλλον με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αναπτύσσοντας  πρακτικές λύσεις δίνουμε την δυνατότητα σε όποιον πελάτη επιθυμεί, να «αποφύγει» την επίσκεψη στις εκθέσεις μας παρουσιάζοντας τα αυτοκίνητά μας στον χώρο της επιλογής του.

Υιοθετούμε διαδικασία ασφαλούς συνύπαρξης και χρήσης των αυτοκινήτων δοκιμαστικής οδήγησης.

Διεκπεραιώνουμε τον μεγαλύτερο αριθμό διαδικασιών της παραγγελίας σας με την χρήση ψηφιακών μέσων για την ελαχιστοποίηση προσωπικών επαφών.

Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε και να παραδώσουμε το αυτοκίνητό σας από το συνεργείο μας περιορίζοντας έτσι τις μετακινήσεις σας.

Με υποχρεωτική τοποθέτηση ειδικών καλυμμάτων σε όλα τα σημεία επαφής κατά την εργασία , την παραλαβή και την παράδοση κάθε οχήματος προστατεύουμε τον προσωπικό σας χώρο.

Απολυμαίνουμε τα αυτοκίνητα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας πριν την παραλαβή τους από κάθε πελάτη μας.

Στην Nissan Alpha AutoTeam θεωρούμε υποχρέωσή μας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων και την ανάλογη προσαρμογή ώστε να βελτιωνόμαστε για να σας προσφέρουμε όχι μόνο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά, και ασφαλείς.

 

Nissan Alpha AutoTeam

… Γιατί Κανείς Δεν Σας Προσφέρει Περισσότερα.

Επικοινωνία

Ωράριο-Έκθεσης

  • Δευτέρα 09:00 - 21:00
  • Τρίτη 09:00 - 21:00
  • Τετάρτη 09:00 - 21:00
  • Πέμπτη 09:00 - 21:00
  • Παρασκευή 09:00 - 21:00
  • Σαββάτο 09:00 - 15:00
  • Κυριακή Κλειστά

Facebook

Τοποθεσία

Click to open a larger map

Copyright © 2020 - 2024. Copyright © 2020. Alpha AutoTeam s.a. All rights reserved.

Developed by ThemeMakers