Το Nissan Navara απέσπασε το βραβείο ‘2020 Pick-up of the Year’, από το Βρετανικό 4X4 Magazine

Το Nissan Navara  απέσπασε το βραβείο '2020 Pick-up of the Year', από το Βρετανικό 4X4 Magazine

Το ανανεωμένο Nissan Navara είναι το “Pick-up της Χρονιάς 2020",  σύμφωνα με τα  βραβεία  του 4X4 Magazine, του κορυφαίου περιοδικού για τα off-road οχήματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Alan Kidd, συντάκτης του 4x4 Magazine, είπε: "Το Navara ήταν πάντα ένα από τα καλύτερα pick-up στην αγορά και τώρα, χάρη σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο τεχνικών αναβαθμίσεων για το μοντέλο του τρέχοντος έτους, έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.”

"To ανανεωμένο Νavara,  με τους αναβαθμισμένους κινητήρες, το νέο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και τις βελτιώσεις στα φρένα, τις αναρτήσεις  και το τιμόνι, είναι ισχυρότερο σε κάθε του πτυχή.”

Ο Andrea Patti, διευθυντής LCV της Nissan Motor (GB) Ltd, σχολίασε :  "Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με αυτό το, υψηλού κύρους,  βραβείο για το Nissan Navara. Χάρη σε ένα συνδυασμό βελτιωμένης άνεσης, απόδοσης και  σκληροτράχηλων δυνατοτήτων, οι τελευταίες αναβαθμίσεις ενισχύουν τη θέση του Navara, ως του απόλυτου εργαλείου για τον επαγγελματία.”

Με μια σειρά από αναβαθμισμένες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με την κορυφαία πανευρωπαϊκή εγγύηση των πέντε ετών / 160.000 χλμ, το ανανεωμένο Nissan Navara βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του.

Ο ακόμα πιο αποδοτικός κινητήρας,  το  ολοκαίνουργιο εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και η  αναβαθμισμένη ανάρτηση, προσφέρουν βελτιωμένη κύλιση, χειρισμό και  άνεση. Η αναβαθμισμένη  ανάρτηση αυξάνει επίσης την χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου και χάρη στην τεχνολογία Intelligent Trailer Sway Assist, η ρυμούλκηση δεν ήταν ποτέ τόσο σίγουρη.

Στις αναβαθμίσεις συγκαταλέγεται και η εφαρμογή NissanConnect Services, η οποία διαθέτει μονάδα ελέγχου τηλεματικής με ενσωματωμένη συσκευή 4G. που επιτρέπει την κοινή χρήση δεδομένων χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με το τηλέφωνο.  Οι ενσωματωμένοι χάρτες της TomTom συνδυάζουν την over-the-air ενημέρωση, διασφαλίζοντας την ακριβή χαρτογράφηση, παράλληλα με τις πληροφορίες για την κυκλοφορία στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο, τους  3D χάρτες,  τις καιρικές συνθήκες, καθώς και το Google Satellite και Street View.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο εξ αποστάσεως της κόρνας και των φώτων του οχήματος, όπως και τον εντοπισμό του. Το νέο σύστημα είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, παρέχοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα  σε οδηγό και επιβάτες.

Επικοινωνία

Ωράριο-Έκθεσης

  • Δευτέρα 09:00 - 21:00
  • Τρίτη 09:00 - 21:00
  • Τετάρτη 09:00 - 21:00
  • Πέμπτη 09:00 - 21:00
  • Παρασκευή 09:00 - 21:00
  • Σαββάτο 09:00 - 15:00
  • Κυριακή Κλειστά

Facebook

Τοποθεσία

Click to open a larger map

Copyright © 2020 - 2024. Copyright © 2020. Alpha AutoTeam s.a. All rights reserved.

Developed by ThemeMakers